14 juli

Dagarna rullar på, igen.
Det är nu mitten på juli. Solen stekte fantastiskt fint på oss ett par dagar, hann även med och bränna mig lite fint innan regnet kom. Tosia har kommit och gått, blev knappt något iår för min del. Mina tjejer från Oslo var hemma så självklart hängde jag med dom båda dagarna, det är så underbart att få ha sig en liten dos av dom då och då. Och inte en dag har jag varit utan Sofia. Vet inte egentligen hur jag skulle klarat mig denna sommaren om hon inte funnits här, troligtvis inte alls. Min fantastiske bästevän!! Blivit vinkväll, restaurangkvällar, träningspass, ligga-i-sängen snacka skitkväll. Och såna där underbara tystnade när vi båda fastna vid annat men ändå njuter av varandras sällskap.

Fint och har varit ledig lite, i helgen som kommer ska jag hem en snabbis till Landskrona, vi har bokat biljetter till Winnerbäck, så somrigare än så blir det ju inte! Annars blir det inte mycket ledigt förrens om två helger, lite skiftbyten mitt i alltihopa som strular. 

Sitter på Sofias padda för tillfället så stavningen och om allt sitter ihop får ni leva med, samt noll med bilder..... Trist

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback