livet har precis börjat!

Jag kommer ihåg, när jag och Cajsa landade hemma i Sverige den 24 Maj iår.
vilken panik jag hade, att sitta på det där öresundståget från köpenhamn till Ronneby.
När Cajsa hoppade av en station innan mig, och jag fick åka de sista 10 minuterna själv, titta ut över skogen, titta ut över "senapsfälten" de gröna träden, alla svenskar bilar, och tystnaden, alla var borta .. Los Angeles var som en dröm, avskedsfrukosten var som en dröm, hela Californien var bara en enda stor dröm. 
 
Snart är jag där igen, på det där Öresundståget mellan Köpenhamn-Ronneby.
Jag tror min ångest kommer vara mer dämpad denna gången, men jag tror allt kommer kännas om en dröm då jag trampa in i mitt rum hemma i Kallinge, när mamma lagar falukorv, och det står "Sara Håkansson" på ett av sms'en .. allt är så naturligt att komma hem, förutom att man själv förändrats. 
 
att komma hem under just vintern kanske inte är en triumf direkt, har ju inte dragit lyckokortet för att befinna mig i Sverige - under den mest tråkigaste tiden i världen (jag är en julafton-hatare) men allt runt omkring är fint, julmarknader, alla tända ljus, all god mat, träffa farmor och äta upp hennes knäck. - Jo det ska nog gå bra.

inte nog med att jag till vintern blir 22 år ... ska det gå såhär fort med livet, är jag snart 77! Kanske fira min födelsedag hemma? det har inte hänt sen 19 års ålder ...

Carl: du fyller fan 22 år snart ... fan 22??
Jag: jaja tryck in det i nyllet på mig.
 
vi känner mig alla vid detta lagret, jag kan inte sitta still, igår pratade vi om hur tråkigt det måste vara, att köra buss, runt, runt runt .. innan jag ens hann fundera på om det skulle vara ens lite kul, sa calleponken att "du klara det aldrig, du kommer dö direkt" - och jag hade dött direkt ... på riktigt! 
Men nu är jag redo, för Sverige, på riktigt .. jag tror nog att det finns äventyr även där, jag har aldrig utforskat Sverige på samma sätt, på "lives in" på min facebook, har det stått, Chicago, Illinois, Koh Chang, Thailand, Axminster, Devon, Santa Barbara, California .... att sätta dig "Helsingborg, Sweden" eller Stockholm, Sweden"
 
- känns otroligt fint just nu. - livet har ju precis börjat?! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback