bra helg, fin söndag!

gårdagen spenderades hemma hos Kasper med fina vänner.
hälften ville dra ner till stan redan runt 10, men icke - vårt lilla gäng drog hem till kosken istället och festade vidare där.
kl 12 befann vi oss vid alla öltältet och ja ... tosia är dött, det var trevligt och se alla man annars inte se så ofta .. men utöver de ... rätt dött! värsta under såna storhelger är att ALLA försöker ringa/skicka sms och INGENTING kommer fram, så man kan inte få tag på hälften, tror alla nät bara la av runt 20-tiden och började fungera runt 03.

sen finns det ju inget värre när alla ska sitta ihop hela tiden!
jag vet att alla brudar måste vara tillsammans hela tiden, det får INTE gå någon själv.
sån är inte jag, jag gå gärna vidare själv och hitta andra, i andra öltält t.ex! - finns nog inget värre när alla ska sitta klistrade på en och dra en överallt, kan folk bara inte gå dit dom själva vill?
många kommer säga emot nu, att saker kan hända - men kick some ass then! 

trillade i säng runt halv 4 på morgonen - vi har absolut haft det roligt, finns ju såklart människor man gärna sett mer av, men som inte hanns med.

har hittat mig lite indianmasker och thai-saker på marknaden idag! ett måste.
tittat på fotbollen, Sverige är vidare mot Japan! - vem faaaaaaaan kunde ana?


och nu steker solen på, så får blir till att bada lite i poolen!

Kommentarer
Postat av: Sara

sv: ja men det du pratar om är ju en helt annan sak. Det är ju en sak att bli lämnad av sina kompisar när man inte vet vars man ska gå, vars man är och när man är full och ledsen. Än att man själv väljer att gå iväg för att hälsa på någon man känner osv. Det beror helt på situationen :) Speciellt på festivaler eller stora konserter tycker jag man ska försöka hålla ihop, för det är ju lätt att något händer eller att man kommer bort från varandra. speciellt om det är på ett nytt ställe.



men sen om man SJÄLV vill gå iväg t.ex. på krogen så måste man ju såklart få göra det. Jag håller med att "klängiga" kompisar ute kan vara a pain in the ass :p

2011-07-10 @ 15:24:09
URL: http://trenollsju.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback