19 januari.

jag är ju expert på att försova mig på tisdagar, alltid på tisdagar.
hela december gjorde jag inget annat, och så idag .. såklart! (:
bussen går 07:42, jag vaknar 07:48 - det var försent.
RUSA ut, hör pappa ska precis köra iväg, tvinga honom att vänta tio minuter, öser i mig oboy, och gör allt fort så in i helvete, 07:57 är vi ute ur huset, (Y) jag hann (:
det bästa med att försova sig är väl ändå att man rusa upp fort så in i helvete och kuta runt i hela huset och så upptäcker man hur jävla pigg man blev? man kanske ska göra så, hoppa upp ur sängen och springa runt (även om man är uppe tidigt) - det funkar ju säkert? ska nog pröva imorgon.

inte gjort ett skit idag, slutade typ elva och nu ska jag hoppa in i duschen, är så jävla kallt i mitt rum, fick starta elementet, ska vänta tills det blivit lite normalt varmt igen!

ikväll? fredrik ska hjälpa mig med religionen, sen handboll 20:00, den ska ni väl se?

och som jag har haft sen jag började ettan så har jag haft sovmorgon till 13:00 på onsdagar, men inte sista terminen, imorgon börja jag 08:10 .... förstår ni hur det känns? från ETTAN första termin till nu, så skiter det sig.
visst nästa vecka ha jag massor av sovmorgonar, veckan därefter också, men ändå ...
MEN OKEJ, jag ska ta studenten, jag överlever väl?
- yes, jag tror jag ska klara det, om 4 månader är det snart över ... om 4 månader ska snart betygen sättas, det är vår, det är snart sommar, om 5 månader är det sommarlov, vi ha tagit studenten .. då har vi gått på balen, vi ha haft lådbilsrace, vi har fått våra betyg, vi ha kastat våra mössor i luften, vi ha supit ihjäl oss, vi ha firat.
om lite mer än 4 månader ska vi göra det där .... FYFAN VAD BRA DET SKA BLI!


en vecka, sen 19.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Svar till Malin: Det känns skönt att äntligen ha kommit så här långt måste jag säga! :) Men tyvärr har London kontoret fortfarande inte godkännt mig.



Vad tråkigt att du har fastnat. Vad är det du har fastnat på?

2010-01-19 @ 13:49:48
URL: http://sofiaaupair.blogg.se/
Postat av: Sofia

Svar: Nej inte ännu, fast det är ju inte ens 1 vecka sen SI skickade min ansökan till London. På min interjuv sa dom att det kunde ta ca 1-2 veckor att bli godkännd. Så jag får väl försöka ha lite tålamod. :P

Men det är ju det som är så bra med SI, om man inte är hundra på sina saker är det jätte lätt att bara logga in på sin inloggning och tex ändra i det personliga brevet. Men ditt brev är nog jätte bra. :) Och SI kan säkert hjälpa till med lite saker som du bör till lägga om det är något du har missat.

Oj har dom inte svarat än? SI som brukar svara så snabbt annars, oftast får jag ett svar dagen efter, eller ett samma dag.



Har du fått någon tid för interjuv? Och när vill du åka? :)

2010-01-19 @ 18:09:35
URL: http://sofiaaupair.blogg.se/
Postat av: cassandra

haha okej. Ja om amn åker runt den tiden så är det nog många svenskar som man åker med och de kan ju vara lite positivt! :)



Jag vet faktiskt inte riktigt än hur många timmar det blir, jag har inte fixat det än, har delat ut referenserna till de som ska skriva i men inte fått tillbaka dom än ;) man över 200 blir det defenitivt!



du då? :) hur många har du överhuvudtaget? och hur många har du som inte är släkt? :)

2010-01-19 @ 18:54:00
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: Tinde

tror det har med adrenalinkicken man får när man upptäcker att man försovit sig också. men vet vad du menar, man är aldrig så snabb som när man försovit sig. nio minuter var fan RIKTIGT BRA jobbat!

2010-01-19 @ 19:49:05
URL: http://theadventuresoftinde.blogg.se/
Postat av: cassandra

oj jamen det är ju jätte bra! härligt att du bara ska få in dom! du har ju kommit riktigt långt i ansökan! :D

2010-01-19 @ 21:20:58
URL: http://cassandraagren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback