pisss.

att man ska behöva vara halvt död innan man får komma till en läkare.
haft hosta (fruktansvärd hosta) i 4-5 veckor nu - MEN det var inget konstigt visst. 
och utslag på benen och om man kan kolla för pälsdjursallergi är ingen mening (kanske om det blir värre nästa vecka?) - och sånt man köper på apoteket (hostmedicin osv) ger ingen effekt tycker hon, det läkaren skriver ut ger ingen effekt heller. - tycker bara det är så jävla löjligt. förstår väl också att hosta kan sitta i, men när man knappt få sova om nätterna för man klöks av det så är la nåt galet? TROLIGTVIS kanske allergi då? 
men de ville dom inte heller kolla på, för det verkade uteslutet? hur i hela friden det kan vara det när jag både har prickar, sjuk hosta osv? - vi fick glatt avvakta till nästa vecka vi. hon kunde INTE hjälpa mig idag. 
hade vi inte haft torres hade jag aldrig ringt, för hosta ringer jag inte för. jag vill bara göra ett jäkla blodtest om jag är allergisk mot päls. så svårt? 
 
anyway?! jobbade sent igår, var rätt slött. hände liksom ingenting. men goa gubbar gör det bättre.
idag ska vårt arbete in så får sätta mig och fila på den skiten ... så trist. SJUKT dålig info. aldrig vart med om mer osäkra lärare och på hur lite koll dom har. FRUKTANSVÄRT. det får fan blir som det blir idag. tror alla i hela klassen har gjort HELT annorlunda. 

nu blir det en långpromenad med torrebollen. 
ska uttreda om han är understimulerad eller vad hans problem är här. pipig som en höna är han, sjukt märklig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback