23/1.

så vart det helg för min del, mycket vackert.
tränade med falcons innebandy lag idag, var inte det enklaste att komma in i efter så många år.
vi får se hur det blir, var kul och prova och alla var fantastiskt trevliga! 
DÄREMOT när man står där, i ett nytt lag, nytt allting, - har ni vart med om känslan?
Så saknar man det laget man själv hade. Jag vet inte hur det är att komma in i ett lag som redan är ett lag, för jag började med all sport så pass tidigt (dagisåldern) att jag har ju alltid bara varit i alla lag i Kallinge som fanns. 
inga konstigheter - man känner sig ändå alltid lite felplacerad - och det fick mig att börja tänka på det vi hade, från en sport till en annan - Fotboll, vårt älskade KSK lag. hur kunde det blir så bra? allting var så JÄVLA bra, innan det blev kasst såklart. Synd att alla blev äldre .. ibland vore de fint och vara 14 igen, och känna känslan av att vara i det laget igen, JUST DET laget. 

anyway, morgondagen bjuder på jobb och sen blir det lite kalas för min del i helgen. 
lite fix och don med skolan som alltid, lär ju hänga efter en varje dag det där till året blir 2017.
Dags att duscha ordentligt nu - körde ett spinningpass med Bea innan idag vid lunch också. jävla mycket träning idag. - seeeeen promenad med Torres, som vi förövrigt får lämna till Camilla efter helgens slut, då det blev lite tight i skolan för min del, men han har haft det bra, den där vovven, ätit fisk, och kassler varje dag, och lingongrova till frukost! han klagar nog inteeee. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback