snart Mars.

så vart det en ny vecka igen. vilket betyder praktik.
kul att vara tillbaka, höra om alla sportlov osv. 
Men jag är så trött att jag storknar när jag kommer hem, eller jag vill storknar men jag har jobb direkt efter.
blir så denna veckan - det är lite tufft för jag har börjat sova dåligt om nätterna, (andas dåligt) Jag vet inte om jag borde gå och kolla lungorna IGEN (göra tester med andning osv) men kan också vara sovrummet här. Finns ingen ventilation alls. hemma i kallinge sov jag som en stock för det rummet blir aldrig instängt, (många fönster plus ytterdörr) men här blir det väldigt kvavt och tjockt (Ja vi har dörren öppen ut till hallen) - men jag vet inte, Carl har ju inte problem så det måste ju vara något annat, och täppt i näsan är jag inte heller, för nässpray tar jag ju. Vi får se om det bara är lite tillfälligt, men det är jobbigt som fanken! 

börjat känna lite magkartarr också. hade det ganska mycket under vårterminen i USA. och nu känner jag lite samma symptom, jag känner mig inte stressad, men jag är nog jävligt stressad om jag väl tänker efter. 
upp 6, tåget kl 7, praktik 8-16, hem 15 minuter, sen jobb 16.30, och hem 21.30, från 21.30 till 22.30 skoluppgifter, sen utmattad och däckar. 
Det blir nog stressigt för kroppen i längden även om jag inte känner mig så? if u know what I mean.
men whatever, på måndag eftermiddag lugnar det ner sig igen, så tills dess får det vara så. 

nu kom jag hem lite tidigare från jobb (jag tog mig friheten att gå en timme tidigare) just för att hinna sätta mig ner med lite lektioner/intervjuer jag ska hålla. skola gå först. - så nu är det klaaaaart. HURRA! så jag ska ta mig till sängs tidigt. om jag inte hinner somna framför datorn här i soffan. det är inte omöjligt.

God natt, vi hörs efter en kaosvecka! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback