puss min käraste.

inte lagt upp bilder från instagram på länge, så här kommer lite.

Jag älskar att vi har torres, fina lilla hunden. det är som sagt synd han är van vid namnet, jag tyckte han kunde heta henke (henke larsson) men calle sa man inte kan döpa en hund till Henrik .. knappt en månad har vi haft honom och jag har "förlorat" två tröjor redan ... och han hatar att bli klappad när han lagt sig till rätta om kvällarna, åh så arg han blir. självklart ska vi reta honom just då. då blir det endel hugg. 
bilden nedanför visa han tänderna, mest för att jag gör jobbiga ljud i örat, men om dagarna våga han inte hugga.
och andra bilden gäspar han, så vi tog en tupplur. - på tredje bilden ligger han snällt och väntar på att jag ska bli färdigläst och på fjärde bilden har han somnat på mitt bröst. - ett helt inlägg om en vovve.
men det är min bästaste bäste vän och i sommar ska jag hem till blekinge och då får han stanna någon annanstans, vilket tar emot, förhoppningsvis kan vi sno tillbaka honom igen efter sommaren! 
idag har vi cyklat en lång runda, aldrig sett en hund som älskar att springa så. perfekt att ta en tur så han gör av med energi också. önskar jag haft en trädgård, kunna släppa lös honom där och själv ligga ute och läsa.
vi hade tänkt ta med honom till påsk och ha honom hemma lite, men det blir nog för stressigt för honom, tar ju tid för en hund att vänja sig vid nytt och vi har märkt att flytten hit vart lite smått stressig för honom, nu är det bra, men han var orolig ett bra tag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback