när är det helg igen?

gårdagen var full rulle från början till slut, upp tidigt, hem till Klara och vara flytthjälp.
pojkarna fick ta det tunga och vi andra styrde och ställde, känns som att det alltid borde vara så? eller ... det är nog så! fint. direkt hem efter det och sen till jobb, blev lite hoppigt, kom så många gäng, i olika omgångar, så när jag trodde jag sagt det ena till det andra, så hade jag missat det till dom första osv. men vafanken!! 
fort hem och mysa med Nellie, hon sov över hos oss, så vi åt våfflor, stannade uppe länge och sen däckade hon mellan oss, ett par sparkar och slag i ansiktet blev det under nattens gång, men jag puttade tillbaka henne, så ingen fara skedd. Halv 7 slog hon upp ögonen och ville gå upp .. FYFAN kände jag, och då kom jag på vi ändå ställt tillbaka klockan? så egentligen halv 8 vilket känns alldeles normalt och rimligt? Men då insåg jag, NEJ NEJ NEJ! låna Nellan då&då räcker glaaaaadligen, jag älskar mina helger och sovmorgonar. 
Men igår sa Nellie första gången något liknande till Malin, Calle och hon hade stått och väntat på mig, så hade hon pekat och sagt Maliii, det får vara super godkänt, älskade unge. 
 
Fikade med Annie i veckan och hade det sådär förträffligt fint som vi brukar ha det. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback