hem, till hem, till ett annat hem.

jag har tre olika hem, på olika sätt.
Ronneby, Blekinge - jag är född här, jag har familj här, och jag har bott här praktiskt taget hela mitt liv. det förklara väl allt?
Axminster, Devon - mitt au pair år i England, i Devon, 20 minuter från Exeter, Jaha tänker ni? vad ligger det i förhållande till London? det ligger 3 timmar sydväst om London. 
mitt år i england (2011) är det året jag har varit som lyckligast i mitt liv, jag fick den finaste familjen i världen, jag fick ta hand om de fantastiskaste barnen i världen, jag fick otroligt fina vänner, och jag fick uppleva England i sina skönaste stunder, Jag kanske inte kan HELA exeter utantill, och jag är inte så insatt i England på det sättet, men så himla hemma.
Santa Barbara, California - ett college år i Californien, jag kan varenda kryphål i "downtown sb" (glöm IV) jag kan vartenda håll bussarna gå till, exakt hur snabbt du kommer till havet, till starbucks, till skolan från vilket håll som helst. Hem på ett annat sätt, Hem som så att jag kan allt utantill, släpp mig vart du vill i SB och jag hittar hem.
släpp mig vart som i Los Angeles (ungefär) och jag hittar dit jag vill.
England var mer familje-hem, medans Cali var mer Stads-hem, otroligt svårt och förklara.
allt var lika perfekt.

om jag vill få nåt sagt med detta vet jag inte.
snart ska jag få mitt fjärde hem, Landskrona, Skåne. 
det slår nog ronneby, allt slår ronneby, jag trivs redan där nere, det bästa som finns dessutom är att 98 procent av mina vänner kommer bo, eller bo redan i skåne. - which is lovely.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback