two days to go!

en liten uppdatering ifrån sjukstugan ..
Ja, juldagen var förbannat skoj, träffa alla goa vänner, få umgås med de bästa osvosv.
efter midnatt drack jag bara vatten och mådde bra när jag gick och la mig, sov sjukt dåligt, men vaknade upp helt jävla konstig, men tänkte att ja det är väl bakfylla, den håller väl i sig till lunch max. Men ICKE det. 
framåt 16 tiden mådde jag sämre och tryckte i mig mat, och satte mig på tåget till skåne, för jag tänkte jag ska minsann hem - den va olidlig, jag fick hög feber, höll på att spy flera gånger, yrade och var allmänt konstig.
tre dagar senare ligger jag här fortfarande .. första natten var febern så hög att jag hade kunnat lägga mig i ett isvak, och inatt har jag svettats så det varit blaskblött, stackars Carl som fått höra på mitt yrande. 
Just nu är jag feberfri och illamåendefri men däremot huvudvärk från helvetet och fortfarande konstigt yr.
Men jag känner vi går på bättringsvägen åtminstone, aptiten kommer också tillbaka .. men vi kör soppa ikväll, våga inte röra om helt i grytan - broccollisoppa får min karl göra, SÅ GOTT! 

Två dagar kvar till London, så ska bannemig vara helt frisk imorgon, och inatt MÅSTE jag få sova.
tredje natten utan sömn typ, vet inte varför alla andra har haft turen att få sova när de har feber.. de sover ju tills de sovit bort hela febern. hade ju vart gudomligt?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback