fina skåneland.

Det är helg, hurra! 
Jag sitter nu i skåneland, precis kommit innanför dörren från emporia, med Lollo.
åh, hennes dialekt slår aldrig fel <3 godingen som hälsade på mig i Cali, vi båda låg i halsfluss, men galet kul hade vi den veckan! - idag skulle det inte blir någon shopping för min del, de blev det iallafall, en JÄTTE snygg kofta, dog direkt jag såg den, fanns i beige och grått, men har så mycket mörka kläder så beige it is! 
Emporia var galet stort, och det bästa? Hollister och Sephora. Hollister (Abercrombie and fitch) där jag har hälften av mina kläder, snuskigt dyrt men SÅ bra material! - anyway, i USA är Abercrombie rätt känt för att alltid ha väldigt mörkt ljus i sina affärer, mycket gångar och labyrinter, samt en doft som alltid luktar ut till shoppinggatorna, spelar ingen roll i vilken affär i usa du går in, det luktar ALLTID detsamma.
tyvärr inte här i Malmö, allt annat var detsamma, de pratade t.om amerikanska de som jobbade, vart lite töntigt, men lika fina kläder dock! 

innan dess hade jag och Nellie en liten mysstund, jag försöker lära henne allt jag kan.
så som räcka ut tungan, highfive, vinka som drottningen, headbanga osv osv - vi är inte RIKTIGT där ännu, men jag är säker på att det kommer när som helst ;)

imorgon blir det en lång dag, mys med mina chicago-tjejer! och tjejkväll på kvällen.
fint ska det va! 


 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra Andersson

det är den där jädrans stinkande lukten som gör att jag ALDRIG går in på affären, förstår inte hur man klarar av att vara där inne. så gissar på att jag missar en hel del kläder :P

Svar: WHAT? de som luktar så gott!! och så fina kläder :OO
ottosson

2013-04-05 @ 19:17:43
URL: http://sandraaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback