24 oktober - 2 månader till Julafton.

fått så förbaskat dålig hy i detta jäkla land, vet ifan hur jag ser ut?
alltid, på riktigt alltid haft bra hy, just för att jag aldrig använt smink i ansiktet (bara mascara) 
vilket troligtvis har hjälpt till endel, men nu verka de ju inte spela någon roll - så jag tog tag i saken, och unnade mig en hel drös med återfriskande krämer och annat smått och gott. (då de krämerna jag älskar inte säljs på bodyshop längre) - såklart ska de ju vara så! så nu jäääävlar.

imorgonbitti hämtar vi upp bilen, sen kosa vi ner mot Los Angeles, och kanske San Diego på Fredag.
vi har fortfarande inte bestämt oss om den planen ännu, ingen av oss är väl super sugna på de, men det är ändå San Diego? något man kanske borde se, fast ingen av oss vet vad man gör där? VI FÅR SE! dagens ilandsproblem.
 
och sänder en liten tanke till min allra finaste vän där hemma, att allt kommer gå så JÄVLA bra och att jag kommer våldgästa dig på viber nere i Lund hela dagarna, och att håret faktiskt kommer växa ut och vara sådär otäckt fint, så jag kommer bli avis, för ditt inte kommer vara slitet alls då.
och att även om jag inte kan finnas i Sverige under dessa dumma omständigheter som du nu ska gå igenom, så är jag verkligen med dig överallt <3 så sätt igång och sparka skiten ur detta fanskap på riktigt, så är du frisk som en nötkärna när jag kommer hem! och du vet att hade jag kunnat, hade jag sovit bredvid dig varje dag, haft rullstolsrace när du inte orkat, kastat matrester på dig, spelat super mario, gått shoppingrundor i Lund när du orkat, och bara vara allmänt konstig och få höra "du är fan cp i huvudet." all my love to you <3 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Samma för mig med hyn. Måste väl bara allt klor?

Svar: Ja, och typ luften säkert med, tookig :O
ottosson

2012-10-25 @ 06:41:23
URL: http://sandraaandersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback