långt inlägg.

klockan är 11:29, det är 29 grader, vid lunch kommer tempen stiga upp till 31. 
det är varmt, men jag klagar inte, det är 5 november, tiden tickar iväg ... det regnar för livet hemma i svedala.
regn som jag så mycket hatar, november som jag hatar så innerligt. 
men just nu, just hösten 2012 har jag ändrat åsikt om november, och regn - jag älskar sol, jag tycker om regn (i måttliga mängder) och november är inte så dumt ändå.

jag har fått frågan många gånger - vad ska du göra när du kommer hem?
sanningen är att jag faktiskt inte vet, såklart har man lite planer som man gärna önskar skulle hända.
som att kanske ta en flytt ner till skåne, till henkeland och hitta jobb? bo i lägenhet med calleponken?
frågan är om det är värt att hitta lägenhet om man sen vill plugga till hösten? hur ska man kunna tänka så långt fram? ... det enda jag vet är att när jag kommit hem, ska jag chilla, jag ska låta jetlagen försvinna i sin takt, och inte stressa, som jag gjorde hela sommaren med att börja jobba direkt jag kom hem, och jobba enda fram till jag åkte hit. ... chilla för mig betyder rastlös efter 2 veckor.

men under dessa två veckor ska jag äta julmat, dricka julmust, OCH sluta med nässpray. 
det är mitt mål, det är svårt här, då jag måste sova, gå i skolan och ha en vardag.
utan nässpray kommer jag inte kunna sova, jag kommer få panikattacker och inte kunna andas och tror att döden har kommit för att hämta mig (nu vet jag ju såklart att jag kan andas) men när jag var sisådär 14-15 år och började med nässpray trodde jag på riktigt att jag inte fick luft, panikattacker! - av vad? - de vet jag inte, extremt jobbigt var det, och idag får jag fortfarande dessa attacker, men kan leva med det och vet att lugna jag mig, så kommer jag andas normalt. - jag fick för mig att jag inte kunde andas med munnen, det har jag fortfarande för mig, jag ha svårt att andas med munnen, men idag vet jag att det går. - det är väl lite som rökning/snus? man får för sig att man behöver det.
 
Ett bra citat från mannen med de bästa citaten, Lars Winnerbäck.
"att lyckas är inte och synas i tv eller hamna på andras listor över ballast personligheter, det är roligt med uppskattning, men lyckas gör man för sig själv och med dom man tycker om, man sätter själv upp sina mål, och vet man själv överhuvudtaget vad man vill göra, så kan man skatta sig otroligt lycklig i den här virriga världen!"
 
 

Kommentarer
Postat av: Calle

Åh, tycker du ska skaffa lägenhet med mig :) Min största önskan just nu! Älskar dig min ängel, din blogg är bäst. Fortsätt så <3

2012-11-06 @ 22:39:32
URL: http://caarllofgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback