på lördag, på lördag, på lördag!

04:50 ringde klockan, jag var knappt trött, thank god!
inte så att jag direkt slitit idag, har ju "upplärning" på två veckor, vilket känns liiite meningslöst då jag minns allt till 98 procent, men inte ska man klaga, alltid skönt med att inte stressa igång .. rätt skönt och komma igång och göra något också, "gått" hemma i en vecka exakt idag, och det började klia i fingrarna lite.

åh, alla mina santa barbara-vänner ska hem till tess i Göteborg sisådär 6-7-8 Juni.
och jag hade dödat för att få vara där, jag är ledig, men eftersom jag inte har "min" bil ute iår, så blir det knivigt, just nu är porschen min, men den känns ju för "fin" t.om och köra till jobbet med, ännu mindre ligga och köra till Göteborg med den. - inte fin på det sättet, trots allt en bil, den ska köras, men ändå ... hade ju haft min vita bil ute, så hade jag gasat iväg direkt ... är så tacksam att jag har en bil dock, och haft en bil de senaste 3 somrarna, hade ju aldrig orkat cykla ut till hamnen varje dag, det skulle ju inte min pappa låta hända i&försig, det är han alldeles för snäll för. 

på lördag (i övermorgon) ska jag får träffa min finaste, min bästaste, min underbaraste vän igen!!!
Jag har väntat i 5 månader nu på att få träffa Anton! ååh, lyckorus.
direkt jag slutar 22:00 på lördag, ska jag springa in igenom hans dörr, kasta mig i hans famn och sen ska vi ligga och prata skit heeeeela natten lång. - här är sist jag såg honom, nyårsafton!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback