27 maj.

Loreen vann, om någon missat? Eurovision i Sverige nästa år då, se på fan.

vet inte hur många som känner att man är lite vilsen efter att ha kommit hem.

man prata med sina vänner om hur man haft det, man återberätta historier som ingen egentligen förstår, inte konstigt? de var ju inte med under den drömmen som slog in, för det är så det känns, en dröm.

Jag försöker prata så mycket det gå med folk från santa barbara, för de känner precis som jag, de flesta av dom.
de flesta vill tillbaka så fort som möjligt, alla är glada över att vara hemma och få ha allt det där man saknat omkring sig, men de flesta känner sig inte hela till 100 procent, jag fick påminna mig själv om att California nu är 9 timmar bakåt, och jag kom på mig själv att tänka "undra vad klockan är hemma nu" ... 

Jag ska bara försöka leva i den här sverige-bubblan i två månader till (ungefär).
vetskapen om att den 9 Augusti åker jag till Köpenhamn igen gör mig lycklig, det kommer att vara en glädjepinne för mig den här sommaren, ett steg nämre! - samtidigt vet jag att inget kommer vara sig likt där borta, hälften av människorna kommer komma tillbaka, hälften kommer inte det, jag kommer inte få bo med helene och tess, springer över till gustav och carl, spela beerpong i san pascaul huset med samma människor.

för det kommer komma nya människor, och det blir säkert bra, Santa Barbara del 1 kommer har en stor betydelse i mitt hjärta, för alltid! - Santa Barbara del 2 kommer nog blir otroligt fin, lite gammalt, lite nytt.

så himla redo, sverige är inget för mig ... inte just nu, kanske senare.
och familj och vänner, ta inte detta på fel sätt, ni är anledningen till att jag kom hem över sommaren!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback