Jag vill vara i Göteborg just nu.



jag saknar mina tjejer! Helene Persson och Tess Ferm, de finaste göteborgare jag känner! ;)

har spenderat gårdagen med anton, en sista gång ... nu är han på väg till stockholm och jag kan drömma om att vi hinner ses innan jag åker i Augusti, kanske i Juli åtminstone.
alla bara lämnar ... kanske lika bra, gör det inget när jag åker!

nu tycker jag skattepengarna kan komma, hur lång tid ska de behöva ta egentligen?!
hört rykten om imorgon dock, wihoo! 

skolan krångla till det med mina kurser, jag börjar blir lite stressad nu, så har slängt iväg lite mail.

ska försöka städa iordning mitt rum, möta upp alvesved för en fika eller promenad? inte sett ungen sen två år tillbaka, mycket och ta igen! - och inatt får jag sitta uppe ett litet tag och skypa med min kaaaarl! 

sjuka uppoffringar vi gör för varandra, jag tänkte att när jag åkte hem så skulle ingen ta sig tid, kanske skypa en gång i veckan om möjligt pga tidskillnader och jobb - men icke, vi får in 15 min varje dag, och varannan dag en timma minst! <3 love that guy.



och alla ni som är hos tess för återförening får sluta skriva till mig!!! 
ni ta död på mig, en gång till "KOM TILL GÖTEBORG VI SAKNA DIG!!" - kommer halshugga mig själv.
och inga "Jag behöver dig här!!" - JAG VILL TILL GÖTEBORG, JAG VILL OCKSÅ HEM TILL TESS !! JAG VILL OCKSÅ MYSA MED ER ALLA !!!!! JAG DÖR HÄR HEMMA!


Kommentarer
Postat av: jessi

hejhej! först och främst måste jag bara säga att du har en superbra blogg och det har vart riktigt intressant att läsa om din tid i Usa! Jag kommer att ansöka om att börja studera i santa barbara från och med VT 2013, min plan är att stanna 2 år. Jag läste nånstans att du åkt via ibs som jag ska åka med och undrar därför hur man ansöker om att vara där två år? det är bara att skicka in ansökan till ibs som vanligt eller? och att man söker längre visum och beslutar sig på skolan i santa barbara att sen vara kvar ytterligare ett år ? eller hur funkar det ? haha

2012-06-07 @ 14:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback