en smäll åtminstone?

"breivik bör inte dömas till fängelse" - löper tidningsartiklarna.
anledning? för att han är (kanske) lite psykiskt sjuk.
- är det inte självklart att han är sjuk i huvudet karln? det säger väl sig själv ... skjuter man runt 80 personer och gå där ifrån med ett leende, så är man skapligt sinnesjuk - jag är rätt sjuk i huvudet jag med, inte har jag mördat någon dock ... men hade jag fått skjuta någon, så hade jag nog ställt mig rakt upp&ned och gjort det i salen.
åtminstone om jag haft ett barn som blev skjuten på den där ön för snart ett årsedan ...

den som gör det, hade nog gjort ett helt land, om inte flera länder en jäkligt stor tjänst. 
har man brutalt mördat runt 80 personer (jag säger runt 80, för jag minns inte exakt antal) - så har man faktiskt inte rätt att leva ett liv, om det så är i fängelse, i en tvångströja eller i en cell där råttorna jaga en.
man ska dö, brutalt! (kanske att man plågats i många år i fängelse först)

nej men ska inte döda någon från början, men har människan tagit en annans liv, vad ger då rätten att ha kvar sitt eget? i sverige är vi så vänliga och släpper gärna ut våra idiotiska fångar efter 5-15 år - nu har jag inte riktigt koll på Norge, förhoppningsvis kommer puckot aldrig ut igen. - hade detta hänt i texas, tror jag någon stält sig upp i rättsalen och skjutit fanskapet för 10 månadersedan, eller nej - polisen hade nog skjutit byxorna av honom på direkten.

sen får alla absolut tycka vad de vill om det här, i min åsikt tycker jag någon borde göra något drastiskt.

Kommentarer
Postat av: Molly

21 år är det längsta fängelsestraff man kan få i Norge, men det finns en massa special regler som gör att han kanske aldrig kommer ut. Och om han blir dömd till vård så kommer han aldrig därifrån..

2012-06-25 @ 21:01:43
URL: http://mollymalm.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback