40 sekunder tog de att döda mitt fotbollshjärta.

ni vet när man säger att livet är inte rättvist? - när det regnar på balen, när man förlorar en fotbollsmatch, eller missa sitt tåg!
IDAG var inte mitt liv rättvist ... idag skiter jag i alla tåg man missat, eller de fotbollsmatcher man förlorade.
 
hur har livet varit i skåne annars? jo det blev god grillad mat igår, fotbollsmatch, strålande sol idag och såklart mitt öde ... jag som alla vet är Henke Larsson galen, på riktigt ... nu menar jag på riktigt.
eftersom Henke tränar Landskrona BOIS, så ville jag se arenan såklart och kyssa gräset lite på skoj mest ;)
vi kommer dit och calle säger "titta, där står henkes bil" och jag visste han skulle ha en sån liknande bil, jag blir helt tokig, "åh, där inne sitter han nu kanske och planera matcherna" 

tänker inte mer på de, skulle jag få träffa henke? ppfffft, aldrig i mitt liv.
jag och calle kör och vänder istället ... NU - att vända ta max 40 sekunder, förstår ni 40 sekunder? när vi vänt, säger calle "bilen är inte kvar" ... VAAAAA skriker jag, helt plötsligt ligger vi bakom honom istället, hans jävla nackhår, ville jag ser det eller?! och jag hatar att säga "tänk om" men nu gör jag det ... TÄNK OM VI STANNAT i 40 JÄVLA SEKUNDER EXTRA !!!! då hade han kommit ut när jag stått där och jag hade fått en av mina största drömmar uppfyllda, jag har inte många kvar - jag har sett förhäxad huset, jag har fått se united på old trafford, och min tredje feta är att få träffa henke larsson ... HEJ NACKHÅR! du var inte min dröm!
(jag har sett henke larsson på matcher när han spelat, men nu menar jag få krama honom liksom)
 
jag skrattade bara mest, det är mest skrattretande ... en dag henke ... då kommer du få krama mig! - var så säker ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback