sutttonde maaaj!

Zooet var otroligt litet men en jävla massa olika fåglar, ugglor, kängurus, ja nu vet jag ju inte alla namnen på svenska? var t.om svåra att uttala på engelska, kommer bilder senare idag (i samma inlägg dock, men inte just nu)

min kamera har ju spårat helt också, skulle ta en bild och helt plötsligt blir allting vitt? 3 vita bilder tog den och sen var den normal igen? så den är inte i bästa form inte!
som sagt så ska jag bara jobba en timme till idag, från 5-6 .. tänkte sätta igång Lejon kungen då, mest för att jag är galet sugen på den filmen! den är ju dock sorglig? när pappan dör, jag grät som fan första gången jag såg den kommer jag ihåg, fick jävligt dåliga vibbar då, så har nog inte sätt på första filmen sen dess? jag var väl runt 6 år kanske just då .... - sen sova tidigt, även om detta var första natten på länge som jag sov okej, men behöver mer sömn!

en till sak som jag längtar hem till förutom sova och svensk mat är internet - detta är internet är så otroligt jävla dåååååligt !!!!!!! vet inte om det är min dator som koppla ur sig hela tiden, för på cathys dator funkar det fint, men på min dör den hela tiden typ.

SÅ HÄR KOMMMER DET BIIIIIIIILDER SENARE IKVÄLL PÅ EN MASSA KONSTIGA DJUR !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback