I januari då jävlar!!

Löning - Check.
Förmiddagarna - Check.
Ordinarie chef tillbaka - Check.
Välkomstbrev till högskolarna i Dalarna - Check.

Jo så välkomstbrevet var ju lagom kul och få när man ska tacka nej, var lika dant i vintras då jag fick från Södertörns i stockholm, även om man inte vill gå där till 100 procent så känns det på nåt sätt dumt att tacka nej när det brevet kommer. - jag har nu bestämt mig att till Januari SKA jag plugga, oavsett vad fan jag gör.
jag tror också att det är roligare att börja plugga under vintern (iaf för mig) - för min sommar sluta oftast i slutet på September, det är så många resor man vill göra efter jobb osv, i Januari har man ju nästan varit deprimerad i 2-3 månader, så då kan man lika väl plugga!

märkte att jag föööör bövlen glömde säga vad jag ska göra i England?
- jag ska tillbaka till Clarkson Famillyyyyy! - deras "nya" aupair åker ju hem runt 20 September.
och dom frågade mig om jag visste nån som vill blir aupair (för dom vill ha en svensk helst igen)
så jag slängde iväg och frågade om jag inte kunde komma typ 7 veckor, deras svar var ...

"Alan's standing here and screaming!! (of happines ofc) - I dont know if i even need to answer your question? but in case ... WE WOULD LOOOOVE TOO!!!"

Men platsen kommer vara öppen efter mig - för en ny svensk om man vill.
det är ju som sagt världens bästa familj och nu känner jag att hurrra 7 (typ) veckor hos dom, att få komma hem så länge blir fint!  plus att jag få vara med och fira tjejernas 3 årsdag i början på Oktober! (:

och justdet, jag fila på en ny tatuering (denna gången i maskin) och på "gäddhänget typ" hahaha, fast på sidan! på musklerna ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback