hur som - det blir inte Ronneby!

jag har kommit på det.
oavsett vad jag väljer, plugga heltid, plugga distans, jobba, resa.
jag kommer INTE spendera min höst i Ronneby, vad som än händer så kommer ronneby föralltid får blir en "mellanlandning" mellan stunderna jag är iväg. - sommaren är väl längsta mellanlandningen hoppas jag!

Jag har inte blivit så jätte sugen på att plugga i falun btw.
jag har mer blivit sugen på distanskurserna och sen resa lite, inte långa resor, mer korta och flera!
samt att jag isåfall ska kika upp om man kan läsa den högskolan i vår istället - jag känner ändå någonstans att jag är sugen på det, men inte just nu .... på lördag ska jag följa med en kompis till Kalmar och kika in deras högskolor, hon ska plugga där i tre år, hade också gärna kollat in skolan i Falun, men det hinner jag inte på 9 dagar!

Ronneby är inte mitt hem, huset jag växte upp i råkar ligga här, men det är inget hem för min del.
den 26 Juli har jag varit hemma i två hela månader i Ronneby, det taaaaaar på krafterna!

jag klara inte av att bo i en håla där alla hänger med alla och alla springer runt och ha sex med alla och skryter om det sen? - såhär är det säkert inte bara i den äckliga hålan jag lever i, finns nog gott om såna! - men varför väljer folk att bo i det är en stor fråga för mig ... klara inte av att 91or upp till de som är födda 1982 beteer sig som de vore 12 år fortfarande, det verka som att man inte växer upp i Ronneby? och det är så JÄVLA ÄCKLIGT.
Nu ska man ju inte säga alla, det finns väl 10tal vettiga personer i detta krypin också, men jag mår så jävla illa i hela kroppen över att veta att jag ska vara här två veckor till INNAN ENGLAND KOMMMMMER !!!!
jag fruktar över att gå ner på stan eller till BERÖMDA JEKYLL AND HYDE !!!! - där alla småfjortisar hänger och alla 85or ligger med småbarnen .. och fjortisarna tycker såklart detta är aaaaaas häftigt - bara man slipper synas med de människorna så får man ju vara nöjd - därför måste jag här ifrån, ronneby är en äcklig stad! (:

vi får se vart jag ta vägen - blir det roadtrip i USA, flytta jag tillbaka till England? hamnar man i karlskrona? eller i Falun? eller något helt nytt??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback