ups and downs.

precis pratat lite med barbora - hon tyckte det var lite jobbigt nu efter jag varit där.
för barnen trivs så bra med mig (hon menar Gracie) för philippa älskar alla! haha
för gracie hade skrikit och gråtit hela dagen efter jag åkt och sagt "I want malin" och att "we have to go to sweden in a plane" .. så jag fick berätta lite för henne att Gracie faktiskt tycker om henne också, och att Cathy har jätte mycket respekt för henne också, för att hon verkligen försöker och alltid är så glad! - hon har det SJUKT svårt med engelskan, kan inte föra en riktig konversation, men hon verkade bli jätte glad när jag berättade allt som cathy sagt och Gracie! (: - "tack så sjukt mycket, kan leva på detta hur länge som helst nu, har nästan tänkt på att åka hem ibland över allting, men var jätte bra och höra detta"

Tror nog bara hon behövde höra det, för att få lite nya krafter!
hon är verkligen jätte snäll och hade hennes engelska varit bara lite bättre hade hon vart en super au pair.
Cathy har nämligen inte jobbat på typ 2 månader, för barnen förstår inte riktigt vad hon säger, hon berättade att en helg när Alan kommit hem så hade hon hållt på och dööö och dom två fick ha krismöte typ! haha.
antagligen bestämma att hon inte kan jobba, utan jobben får komma till henne så att säga. (och det är ju därför man ha en aupair? för att kunna jobba) - så Barbora åker hem den 20 September, jag kommer den 17, och Cathy börja jobba på riktigt den 21, hahaha! - så då blir allt normalt igen!

vi planera förresten att åka till Wales när jag kommer! ta en liten semester typ! - Wales verka ju faktiskt SUPER mysigt.

så till alla som vill åka som aupair och är från norden - er engelska är SUVERÄN!
jag kan lova att den sämsta personen i hela sverige på engelska, är SJUKT bra jämfört med andra länder.
jag VAR oehört dålig på engelska, och då tyckte familjen i USA jag var super bra?
nu är jag relativit mycket bättre på engelska, och jag låter som en amerikan här visst (jag har ingen brittisk accent, även om jag använder mer brittiska ord än amerikanska)

GUD vad långt detta blev - God natt England!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback