nya planer!

jag och mina planer ... alla vet jag har lite för mycket idér i huvudet.
inga dåliga dock, men kanske bara lite för många, och lite för oplanerat.

först usa, sen thailand, nu england - inga dåliga val av mig, inte alls! och många verka tycka det är konstigt "fan vad du far och flänger" - men varför är det dåligt då? är det bättre och sitta kvar i Ronneby och uggla? - inte för min del.
varför inte upptäcka heeeela världen nu när man ändås är igång? känns ju som man blir för bekväm om man stanna någonstans.

självklart hade jag tyckt det vore helt kanon och får resa någonstans, ha lite ströjobb här &där för att överleva dagen med fredrik, men det är helt omöjligt - han vill plugga klart alla sina år (2 år till) - och jag kan inte hindra honom från att vilja göra sina planer - samtidigt som han inte kan hindra mig från att göra mina planer ... fast det är väl så det funkar antar jag? man ställer upp för varandra ... vi kan ju faktiskt resa tillsammans när han är färdigutbildad som planerings arkitekt.

varför skrev jag hela detta inlägget nu då? - Jo det kanske kan bli så ... att jag flyttar till känguruns land i höst.
landet i öst, Australien och blir en liten aussie?
- inget bestämt, men kan bli 5 månader där nere.
jag har velat besöka australien dölänge nu, och har funderat på enklast sätt? - Aupair är enklast, men att backpacka är så mycket roligare - jag får se hur det blir, vad det blir, vilket land jag hamnar i tillslut ... men ni som känner mig, vet att när jag väl sätter igång, så bruka jag inte avsluta det förens jag är där.

hur som så blir jag åtminstone hemma Juni, Juli, Augusti och njuter av värmen (:


Kommentarer
Postat av: Sofia

Ojoj, du det var inte lite au pairer det :D det låte riktigt lovande måste jag säga :) jaa, chicago verkar vara en riktigt fin stad av vad jag har hört :D nu är det bara att hoppas på att familjen hör av sig också!

2011-04-12 @ 20:08:28
URL: http://sofiaaupair.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback