14 April.

Evelina: Gillar din blogg starkt, och har följt den sen du reste till USA! :D Har dock en liten fundering, för att citera, så skrev du i ett inlägg i Augusti : " jag känner att au pair grejen inte är min grej, jag vill inte jobba som det ", undra bara lite hur det nu kommer det sig att du är i England som AU pair istället ? :)Jag vill själv åka som Au pair. Men vet inte om Au pair är min grej, tycker du jag ska ta chansen när den ändå finns, och testa? :)

- jag tror ingen grejs ar att vara au pair faktiskt .. det ar fortfarande inte min grej! haha.
varfor jag valde att aka igen efter USA vet jag inte direkt, hade det trakigt hemma, blev medlem pa en privat aupair sida, och borjade prata med denna familjen som verkade otroligt bra! - hade ingen kansla alls fran borjan over det hela, utan slangde mig rakt ut istallet, jag trottna dock fort pa saker och ting, sa for mig ar det battre att aka 3 manader har och dar, darfor jag fundera som aupair i australien for max 4-5 manader.
MEN det ar absolut det basta jag gjort iallafall, man far ser ett land pa ett HELT annat satt an nar man reser, man far bo i en familj och ta del av allt dom har och gora, och traffa vanner fran hela varlden!
jag tycker absolut du ska aka, testaaa och skiter det sig sa ar det super enkelt att aka hem! - men om man inte testa sa angra man sig nar det val ar forsent (: go go go go go!!

- det ser ut som vi ska till plymouth i helgen! alan och cathy har en lagenhet dar och det var dar dom traffades ocksa, det ar 2-3 timmar harifran, och ar den storsta staden i Devon, storre an exeter! typ stockholmstil kanske? ar inget hundra annu, men cathy och jag har bestamt, sen far vi se om alan gilla iden! haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback