20 September.

tjejerna jag mötte igår var inte tyskar, utan från österrike och schweiz, men dom prata ju tyska där så det gör ju lite detsamma? var på ett shoppingcenter idag med hon från schweiz, inte min typ av människa direkt, men det var trevligt för stunden (:

började jobba lite tidigare idag, men alla ungar drog över till grannen och det blev åskoväder (igen) så dom höll sig där en bra stund och jag körde och handlade istället, det är så ovanligt för när du plockat ner alla saker i vagnen, kommer någon och plocka upp varorna på rullbandet, någon plocka ner dom i kassorna och en annan kör ut allt till bilen och plocka in det, när den fjärde sedan ta vagnen tillbaka till affären .. en gång sa jag bara nej det är lugnt, jag kan bära in mina saker i bilen själv så kollade folk lite snätt på mig och trodde jag skämtade? - jag trodde ju dom skämtade.

nu har jag 6 ungar i detta huset, för min värdmamma/pappa är på föräldramöte IGEN till halv 10.
grannungarna är här, men det är skönt för då slipper jag underhålla dom, kan jag sitta här vid min dator och snacka skit med t.e.x fluff som är den enda själen vaken från Sverige just nu.

är glad att jag slipper vara i Sverige också och slippa höra allt jävla gnäll om politik hit och dit, det verka som att man inte få sina egna åsikter i sverige, FAST DET ÄR JUST DET val gå ut på, .. välkommen till Sverige, där du får rösta precis som du vill, bara du tycker som majoriteten. Jaja, SD kom in? varför? för att en hel del från svenska folket VILLE ha in dom, vi ha gjort vårt val, och nu får vi vänta 4 år tills nästa, det behövs inte grötas mer om det. - folk behöver inte låtsas-kunna-politik, det verka ha blivit så överdrivet helt plötsligt, speciellt om SD, det var ju inte så att dom vann, låt dom sitta i riksdagen, det blir inte mer än så.

killen från Sydafrika som vi träffade i söndags hade precis hört att vi här i Europa gå till solarium, och han kunde inte förstår varför (inte konstigt eftersom dom ha 10 månader sol) men han tyckte det såg så fult ut att vara orange, så Emelie visade honom kisse och hans kommentar var "that is really, really disgusting" haha!

denna bilden är ju rätt ful, för 1-2 sekunder innan skriker Jennifer "nej men vänta, nu kommer håre i ansikte"
hahah

min 10åriga tjej som umgås med granntjejen som också är 10 år, KAN VARA den artigaste ungen på hela denna jorden, jag är helt seriöst, hon är så äckligt artig och trevlig för att vara 10 år att jag bli rädd.
hon tacka 100 gånger för skjutsen när jag kört dom två, när jag bad henne gå hem i lördags och min 10åring började gråta, började hon förklara för min 10åring hur och varför hon måste gå hem och att det är jag som bestämmer och att dom kan leka en annan dag, sen önska hon mig en trevlig dag osv.
- vet inte sist jag mötte en sån 10åring.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Håller med dig fullständigt Malin, helt överdrivet har det blivit!

2010-09-21 @ 15:57:26
URL: http://jenny-mittaventyriusa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback