träffat riktiga hemmafruar!


här kan vi parkera, Ja han ha bilen igång men han stod där i 10 minuter.
ser ni idioterna till höger och till vänster? MITT I STOP-området.
Ja där parkerade dom kanon också.

jag förstår inte? man kan inte parkera vid den vita linjnen vid stop, de GÅ INTE.
ett par meter innan såg jag en bil parkera EFTER stopskylten och den vita linjen, precis efter, MITT i en korsning.

träffade RIKTIGA - american housewives idag, 3 stycken.
det var helt underbart att lyssna på dessa tröga människor, dom skröt om sina rika män och den ena hade två så underbara barn, och den andra hade 3 så underbara, LITE JOBBIGARE hade hon det än den med 2 barn.
skulle gett henne en käftsmäll och sagt att jag ha 4 ungar och det är inte ens mina.
varför var det underbart att lyssna på dom? - att tre mammor bara kan prata så som dom gjorde, det är underbart .. för man känner sig själv så jävla smart och normal i huvudet!

berättade för min värdmamma när jag kom hem, fick till svar
"ja ohja, det finns många av dom här, dom lever i sin egna lilla värld som ingen normal människa kan förstår, jag känner ett par faktiskt, men jag passa inte in där, jag få visa dig dom nån gång haha"
(hon är också hemmfru, men hon gå ju på volontärarbete, klipper gräset och ordna med vettiga saker på dagarna, medans dessa springer till frissan, nagelsalongen och pudra nästan)

skar mig riktigt djupt idag också, skulle skära upp paprika, blödde hur länge som helst och min värdmamma började härja om akuten och sy, men akuten hade kostat mer än vad jag kostar så knappast.
det slutade blöda iallafall, men jag fick inte skära i något mer, jag fick hälla upp ris istället, och då höll jag på och bränna mig, så min värdmamma bad mig att bara sitta ner tills hon hade dukat fram!
Så jag satt och löd! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback