Labour day!

vet inte om det är växtverk eller träningsverk i mina ben, men fy helvete vad ont det gör!
efter att ha gått hundra mil i lördags och hundra mil igår så lär det kanske vara nån träningsverk, samt ett par gamla skor skulle kunna gjort endel av värken

ska träffa ella och giulia idag, två tyska tjejer som jag var med förra veckan, blir nog bio och skitsnack.
en och en annan glass också, milkshake med kanske? - sveriges milkshakes är ingenting jämfört med detta alltså!

ska flyga in i duschen och ta vara på min lediga dag!
om 5 dagar är det också 11 September .. ska bli "spännande" att se hur folk är då, jag vet att obama införde att 11 sep skulle vara en helgdag. nu är det dock en lördag, men dom har nog ett par minnestunder.

frågor som "ångra du att du valt att åka hem?"
- finns bara ett svar - ETT FETE STORT NEJ! jag älskar usa, älska chicago, älskar vännerna, men gissa vad jag hatar att bo här, att leva som en amerikan för ett år är ingeeeet för mig, och det är en sån lättnad att veta att jag snart är hemma igen, svårt dock att inte veta exakt, men snart!!!

sen ha jag så satikens ont i magen, kommer ni ihåg där hemma för några årsen att jag fick så ont i magen när jag åt mjölk? grädde, yoggi osv? - jag ha börjat få det igen, när jag äter glass och milkshakes här nere, strama i HELA vänster sidan, kan inte röra magen, den är sjukt uppsvullen hela tiden, har haft så sen jag kom ... kanske är mycket grädde i maten här? mer än hemma? någon som vet ... (jajajaj, kanske det är laktos)

Kommentarer
Postat av: Sofia

OMG, vad jag har missat grejer här i din blogg! Bara för att jag var en ynlig liten vecka på Disney World och inte hade tid att läsa bloggar så händer det världen grejer här.

Men lycka till i Sverige! :) Och jag håller tummarna att du kommer in på journalisthögskolan till nästa höst igen (eller när du vill börja plugga).

2010-09-07 @ 02:32:47
URL: http://sofiaaupair.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback