talking with my guys from United States.

klockan är 01:30, och jag ska upp rätt så tidigt imorgon.
MEN nu är ju alla mina fina amerikanska vänner uppe och härja, så vad gör man inte?
har fått pratat med Annie, hört om hennes nya värdfamilj som verka super, och annat skvaller.
haha vi svennar, har ni btw sätt Böda Camping? popbandet Wiva eller nåt? tjejen där LÅTER PRECIS SOM ANNIE!
helt insane.

och med Hannah, hur hon har det i New York som model,
- jag ha aldrig fattat hur man ser att en model är bra.
typ som topmodel, skit skoj att se på, men jag tycker alla ta lika dana bilder? .. så nu har jag fått en lektion (;
inget för mig, men det låter som rena drömmen för henne, kommer ihåg i våras, vi satt och pratade om att hon ville bli model i paris, till paris kom hon, och där är hon färdig och nu är hon i New York, och ska fotas för L'oreal snart.
- jag ääälskar att lyssna på andras resor och hur skoj det är att deras drömmar gå i uppfyllelse.

får nog fan bli sängen nu, börja få äckligt med huvudvärk.
har spelat super mario och donkey kong med kosken hela kvällen, och så ha jag lånat säsong 2 av vänner av håkansson, så ska se på det nu, blir fint (: GOOOD NATT, ÄLMHULT IMORGON

- Guldbollen till Zlatan? vad tycker vi om det ...
jag tycker däremot inte om det, jag vet att Zlatan är den enda vi har som spelar i en stor utlandsklubb, nu ingår inte berg i en stor klubb, jag menar t.e.x Barca, Milan, United, Chelsea osv.
Zlatan har och kommer aldrig ha varit i mina ögon en bra fotbollspelare .. han gör mål? BRA, det är ju det en forward ska göra, ... målvakten springer nog mer än vad Zlatan gör, jag tycker att man lägger ner lite för mycket energi på de som bara gör mål .. jag vet att det är då man vinner, men allt för ofta glömmer man backarna, de som kämpar som as i 90 minuter, medans Zlatan står i målgården och hoppas på det bästa.
jag har nog inte ofta sätt Zlatan springa efter han som tog bollen ifrån honom ... jag har nog aldrig sätt Zlatan springa ner till mittfältet och hjälpa till (förutom i början av hans nya klubbar, då han ska visa vem han gå för)
jag kan jämföra med hur många andra spelare som helst som gjort bättre ifrån sig, kanske inte någon som spelar just nu i Sverige, utan de som har spelat, och jag kan framför allt räkna upp 10 forwards utomlands som spelar bättre.
Zlatan vann guldbollen, inte pga att han är bra, utan för att vi inte har någon annan fotbollsspelare som spelar i en stor klubb utomlands, vilket vi svenskar hyllar (tydligen) .. och säg inte att han gjorde mål i Milan, den straffan ramlade han till sig själv, kan ju vem som helst göra.

och att guldbollen hyllas så stort, förstasidan i Expressen, pressfotograferna springer fram som myror till scenen där Zlatan står ... Men sjögran som vann Diamantbollen, - vilken fotograf fick hon?
jag tycker inte heller tjejfotboll är roligare ... men det var ändås diamantbollen, en liten ruta fick hon i tidningen.



Kommentarer
Postat av: marie

fan ska du göra i älmhult?! :D bor 20 min från älmhult!

2010-11-17 @ 01:22:03
URL: http://lifeintheusa.blogg.se/
Postat av: marie

mycket möjligt, fast det är även lov för barnen så jättemånga flyger till florida för att hälsa på sina farföräldrar :D haha sant!

2010-11-17 @ 14:19:14
URL: http://lifeintheusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback