stryk ska du ha.

drog till JH med sara och sofia, där det var knökafullt med en drös med folk man kände, det var fint det (:
ett par cider till oss och en kladdkaka och sååååå in i helvetes mycket skitsnack så är jag nöjd!
skulle ringa efter skjuts hem, ingen svara, när jag väl kommer hem så sitter både mamma och tjock bredvid telefonen och jag fråga varför ingen svarat, mamma tala om i lugnt tempo att telefonen varit jätte konstig och gå inte att ringa nu ikväll, och tjock svara med en kaxig jävla ton "vadå? vad fan vill du oss?" .. alltid så himla roligt (ironisk) - Vadå vad fan jag vill? vill du nåt själv din jävla dåre? jag ringer fan tusen ggr om jag vill det .. blev mitt svar och då blev han lugn och trevlig, .. kan inte tala om för er hur mycket jag inte kommer sakna honom i usa, jag kan lova er det hääär och nu att ni kommer inte få läsa en enda gång att jag sakna honom, bara mamma!

imorgon är det kalas, är mest bara trött nu, vill krypa ner och se på bones och sova hela dagen.
ännu en kväll fick man inte ha sin myskväll, inte imorgon heller, det kommer väl fler helger, men vad gör det när man få snacka skit med två av dom bästa (;

godnatt på er, jag ska sova så lääääääääänge imorgon!

Kommentarer
Postat av: Isabella

Sv: Vilken organisation åker du med? Jag åkte med SI och då skrev man liksom bara en presentation av sig själv som i ett brev ungefär, är det det du menar att du fastnat med?



Det där med barnet du tagit hand om är säkert bra att ta med, men fråga förmedlingen så får du säkert bättre svar. De kanske kan säga exakt hur du ska lägga fram det och hur mycket info du ska ha med om det. :)

2010-01-16 @ 09:17:29
URL: http://iisabella.blogg.se/
Postat av: Kristin

Sv: Jag har bestämt mig nu. Tänker tacka ja till familjen när dom hör av sig nästa gång :D

2010-01-16 @ 15:49:34
URL: http://kristinsdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback