ibland undra man ...

Kalas var det för min bror, fan så gammal men bullar hade han bakat och ja han kan baka alltså!
fick farmors gener den, så sjukt gott!
jag kan inte ta ut all min ilska som wille ge mig, det är HELT otroligt.
han ska ha allting, ALLT och det är NU!!!!!!!!!!!
: lugna dig wille.
: jag har lugnat MIG, NU DITT SATANS HELVETE!!!


såna fula ord, så jävla aggresiv och så jävla elak mot viggo speciellt.
Viggo hade suttit ner lite fint och lekt lego och så kommer william och ger honom en sån örfil och sparkar och dra ner honom på golvet, alltså han är helt sjuk? och det värsta av allt då, INGEN säger till honom, alla säger till viggo att liksom, du ta det lite lugnt, - SAY WHAAAAT?!!!

så galet uppkäftig för att vara 7 år den där lilla snorungen och jag ha aldrig varit med om nåt liknande, aldrig i hela mitt liv, sparka, spotta, svära, slåss och fan vet allt.
Men ja, sen får han göra allt det där också .. för INGEN säger till honom att sluta. - kommer bli dum i huvudet om jag hamna i en sån familj i usa och ingen säger till ungen att typ inte nitar sönder sin lillebror liksom.

men det finaste av allt var när jag skulle gå så kommer söteviggo och ta tag i mina kinder och ska börja pussa på mig överallt och sen sista på munnen, awww då blev jag lite små lycklig, kramas ville han också!

NU ÄR DET LÖRDAG!

betyder Hallon smoothie och det var det planerna var än så länge, haha!
fredrik kommer hit om en timme sådär, jag ska hinna hoppa in i duschen, måste raka benen, inte gjort sen typ 1994 eller nåt, (okej jag överdrev) (; men jag skulle nog kunna bygga bo, HAAAAAAAAAA! så kul jag är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback