medical form?

jävligt roligt att jag fick en påminnelse av CDON att jag inte betalat big bang theory som jag fick i julas.
ännu roligare var det när pappa såg det (han skulle betalat den för min julklapp) 305 kronor fattigare.
sen blev det extra kul när vi upptäckte att sport-kanalerna inte längre ingår, fast det gjorde det när vi beställde Viasat ... allt jag ville ha var sportkanaler!

men roligast var att man tydligen måste skicka in "medical form" innan man kan börja matchas?
jag förstår ingenting (:

imorgon ska jag våldgästa skolsystern en sekund efter skolan, sitta HELA jävla dagen med mitt projektarbete.
vet ni vad det värsta är? jag är inte ens nervös? knappt börjat i photoshop och jag bryr mig typ inte?
mina handledare är så "enkla" att få högt betyg i, att det känns så onödigt hela projektarbetet ...
men jag ha tvingat mig själv att jobba på som en gnuuuuuu och att vara lite stressas åtminstone, super lite ... även om jag har svårt för det, men jag ska, jag ska bli stressad! LOVAR.


(vill lägga in massvis av bilder, men som sagt, datorn är ju ur funktion och därför inte en enda bild)
nu ska jag se på big bang theory säsong 2, en helt ny och oj så jag ska njuta med den och sovmorgon imon!

kaaaaatttjinngg!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Svar: Men det beror nog mycket på vilken lärare man har. Som våran lärare var väl duktig på ämnet, men väldigt tråkig. Så jag gillade inte alls psykologi. Medans din lärare värkar riktigt bra! :) Som tex Samhäll och religion är ju inte världens roligaste ämne precis, men i 3:an hade vi en JÄTTE bra lärare (samma lärare i båda ämnena). Så det var nästan de roligaste ämnena vi hade under hela 3:an. Och dom blev roliga just för att läraren var så bra.



Jag skulle ju absolut kunna vänta till 10 maj. :) Och familjen låter ju riktigt bra. Jag frågade om jag hade några speciella relger i ett mail här om dagen. och de flesta reglerna var bara helt vanliga regler, som att jag tex ska berätta för dom innan jag sover över hos någon, att jag inte får prata i mobilen när jag kör bil eftersom det är lag i Cali. Det enda som låter riktigt konstigt är att jag inte fick skjussa mer än 2 vuxan åt gången i bilen. :/ Haha! Det var jätte konstigt. Men det är ju ingen jätte stor grej. men konstigt ändå.



Men jag har fått en ny match idag. Som också låter jätte bra! Jag hoppas att den familjen hör av sig så jag kan få prata med dom också. Dom kanske låter ännu bättre. :P Och dom hade två tjejer. Vilket är det jag helst hade velat haft. Tyvärr är den yngst bara 4. Jag hade helst sett att hon kanske var 6 år. Men men..



Precis, det blir ju helt perfekt att du hinner bli godkänd till datumet då du egentligen skulle ha din intervju. :D



Men jag har inte behövt göra min medical form för att börja matchas. Det stod i mailet jag fick när jag blivit godkänd att man kunde välja att göra den innan eller efter att man har hittat en familj. och jag tänker göra min efter, för så verkar de flesta göra.

2010-02-10 @ 23:07:02
URL: http://sofiaaupair.blogg.se/
Postat av: Sofia

Svar: jaa jag är så glad för att det rullar på så bra! :D Ja det känns ju lite jobbigt om jag i slutänden sitter med två jätte bra familjer. Fast den här familjen vet jag inte alls så mycket om. Jag fick bara ett "brev" på en halv A4. Lite skillnad mot Cali familjen som mailade ett på ca 3 sidor.

Jag skulle ju ändå kunna tänka mig en 4 åring. Ingen under 3 har jag sagt. Och du ahr helt rätt, 4 åringen går på day-care 3 dagar i veckan några timmar. Så det låter ju bra! :) Och sen är ju schemat super bra.



Du får maila till SI eller ringa och höra hur det är? Men det känns ju konstigt om dom har hunnit ändra på det på typ 2 veckor. För när jag vart godkänd var det inte så.

2010-02-10 @ 23:58:15
URL: http://sofiaaupair.blogg.se/
Postat av: Malin - au pair i Minneapolis

Hej, jag vet inte exakt hur många timmar jag hade. Jag sommarjobbade på dagis en månad plus att jag tagit hand om en kompis lillasyster då och då. Det var allt jag hade med i ansökan, men efter att jag skickat in ansökan jobbade jag som barnvakt 10 timmar per vecka, så det blev en hel del timmar till slut ändå, även om de inte var med i ansökan och på min profil. Vilken organisation åker du med? :)

2010-02-11 @ 03:29:54
URL: http://enannanflicka.blogg.se/
Postat av: emilia, Au pair i Los Altos, California

Varmt och varmt, Det är ju varmare än i sverige iallafall, men jag tycker det är ganska kallt just nu, 12 grader nu de senaste dagarna kanske. MEn i helgen skulle de nog bli bättre och soligare väder. 17 grader eller ngt :) GUTT!



2010-02-11 @ 04:52:29
URL: http://emilia1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback