ÄNTLIGEN HEEEELG!

inte en super positiv dag idag heller faktiskt, litte bättre för att är helg osv.
skolan sög som fan, är så skönt att denna "apu" vecka är över nu och man gå tillbaka till andra lektioner och andra människor, snacka skit osv, så man slipper sitta ihop med 9 personer bara liksom.

men när jonas frågade vad jag tyckte (jag är ärlig) så skriker jag rakt ut att allting suger, han suger röv, för han är så jävla stirrig, lyssna inte och är allmänt jävla irriterande, ingen hjälps åt, alla sitter på facebook eller är på jour och köper cola typ, sånt jävla spring hela tiden så att jag, och typ två till får ta och göra ALLTING för ingen annan vill, jonas bara skicka på oss saker för att det ska bli gjorda också, sen sa jag till honom att detta ska fan visas i vissas betyg och har inte han märkt nåt så är han körd i huvudet: Men jo han hade märkt det ... TUR!

och så fick jag en sista uppgift att göra och det var att skriva ett brev till dom vi fått pengar från, men ingenting funkar, jonas springer runt och kopiatorn vägra skriva ut skiten, jag hitta ingen adress, - jonas stå och skratta och ungefärr där fick jag nog och skriker med fulla muggar rakt ut att jag ska skjuta huvudet av jonas (vår lärare) gräva ner han bakom skolan och stå och spotta på honom, men då skratta han ju bara ännu värre!

en komplimang fick man idag av jonas iaf när vi var ensama i klassrummet
... "Malin, du har jobbat så himla bra denna veckan och orginaserat alltihopa så att alla gör saker och utan ditt engagemang hade vi nog inte varit såhär klara med media och den biten, det trodde jag faktiskt inte, jag vet du vill bli sportjournalist, men du har aldrig funderat på att bli Projektledare? tror du hade passat UTMÄRKT inom det"

såhär lycklig har jag aldrig varit över att det är helg!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Svar: Aha vad synd. Du får göra det som känns bäst. Antingen åka till USA tidigare, eller åka när du har tänkt och göra något annat här hemma i Sverige under 1 år. Eller så får du förlänga ditt år i USA med 6 månader. :)

Det var tur att dom fortfarande var intresserade. :) jag vart lite orolig igår att dom inte skulle vilja ha mig som au pair längre om jag inte delade deras friluftsintressen. Men tydligen så verkar dom gillar mig ändå. :)



Ja om barnen hade varit hade varit 10,12 och 16 tycker jag att dom hade varit lite för gammla. Men 7, 10 och 12 är ju riktig bra ålder tycker jag. :)

2010-02-05 @ 17:11:27
URL: http://sofiaaupair.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback