snack med au pairen.

au parien och jag har pratat.
- "det är den bästa familjen du nånsin kan önska dig, och eftersom jag förlängt ett år, så är det ganska troligt va?, haha (: Jag kan fortfarande inte fatta att jag snart ska åka hem, förstår inte heller hur jag ska kunna lämna dom, du kommer trivas så bra här om ni tackar ja till varandra (:"

översatt från engelska till svenska, så det låter ju inte alls för dumt va? (:

det var ju studentfest ikväll, men jag kände att det var viktigare att prata med au pairen när hon väl hade tid, och maila med mamman, för hon hade ledig tid nu, ... sen annat strul, inga djungel kläder, ingen som kunde köra in/hämta mig, Jekyll som är lite små tråkigt .. och en torsdag, - men det kommer så många studentfester till att vi kommer spy på det sen (:

- sen är det lite skönt att inga plan går, jag bor precis bredvid flygplatsen
och antagligen hör man inte tvn för att ett plan flyger, du vaknar av dom varje dag, eller så kan du inte sova av dom, jag har hört en helikpoter ikväll och det är så tyst och lugnt, men samtidigt tråkigt för min bror som åker till thailand på söndag, tjockis som inte kommer hem, och au pairer som inte kan ta sig till usa .. men jag tror det kommer börja rulla på igen på söndag faktiskt, Let's hope so!

Kommentarer
Postat av: Louise

fy vad roligt, det verkar som om du hittat din familj? :D Vore jätteroligt ju!

Jag har faktiskt skaffat en blogg nu, suttit och pillat med den mest hela dagen, och den börjar likna nått iaf! Men den är under konstruktion, så du får inte adressen än ;)

2010-04-15 @ 23:52:59
Postat av: Lollo

Sa ju att hon skulle höra av sig under kvällen :))

2010-04-16 @ 07:38:23
URL: http://sundaay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback