Samtal med Chicago mamman.

var ju knappast beredd på att mamman skulle ringa mig, hon skrev bara 2-3 dagar ungefär.
mamma svarade och fattade ingenting, hon bara glodde på mig, jag tyckte ngn sa "hey, .. malin nånting?"
så jag tog telefonen och "heellooo?"
"Har ni också känt varje gång ni prata med den första familjen .. att FAN dom måste ju tycka jag är rubbad? jag säger ju bara "okey, how nice ... sounds great, okey, yeah i understand ??? MEN VAD SKA MAN SÄGA DÅ??!! haha

och jag hade ju helt glömt bort vad jag skulle säga, som tur var så förklarade hon alla frågor som jag frågade i mailet, haha! - verkar vara en suuuuper familj (vill inte säga mycket mer om det) förhoppningar bruka skita sig (;

Men ungarna blir 10, 12 och 15 när jag kommer, om jag kommer!. Tjejen spelade amerikansk fotboll, LIKE!
killarna fotboll och hockey, LIIIIKE! - hon kommer bo kvar i Saint Charles btw, men har inte hittat hus ännu, men åtminstone i det området, jag skulle iaf få mitt eget rum såklart och bil, .. Judar var dom, men dom var inte alls insatta typ, .. fredrik fick jätte gärna hälsa på, bara vi sov i olika sängar, och det förstår jag ju absolut.
vänner fick hälsa på och min familj (
: -

mitt schema såg lite olika ut, dom gick ju i skolan, så började jobba runt 3, ibland slutade jag 5, ibland 6, ibland 8, ibland 5 igen osv. och det gillar jag, gillar att vara lite flexibel än att ha ett spikat schema!
lördagar jobbade jag troligtvis, körde runt på alla matcher och sådär, (när inte pappan hade dom över helgen, jag skulle iaf inte bollas runt) haha - men en helg ledig varje månad, plus söndagen ju.

what else? hon var jätte trevlig (: var skämtsam och sådär.
hon skulle be sin au pair ringa mig om någon dag, hon var på semester nu och kommer typ hem inatt, och sen pratas vid lite mer efter helgen.
skönt att det går långsamt framåt.

bara jag är hemma då! om mamma svara kommer ju hon bara lägga på, hahah! (hon kan inte engelska)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Tack och lov för att inte min mamma svarade när de ringde! Haha. Familjn låter ju toppen ju, och det verkar som om du gillar dem. ;) Hoppas allt fortsätter så nu! :) Good Luck!

2010-04-02 @ 22:43:17
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Postat av: Lollo

Ååh men vad kul att de låter bra då! NICE åldrar måste jag säga!

När man har lite äldre barn såhär, det har ju jag i min familj med, så måste man väl nästan vara beredd att jobba lite helger? Eftersom att man är ledig hela dagarna, man får ju ganska mycket fritid då liksom. Och som sagt - man är ju ändå ledig en hel helg i månaden ändå! Man överlever, man får träffa folk när man är ledig på förmiddagarna liksom :) Det låter som den här familjen passar dig rätt bra ju?

2010-04-02 @ 23:53:27
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Lollo

Precis, det låter ju bra då! ^^

Måste bara säga en grej jag kom på nu, ifall du tänkte ta med dig massa dvd-boxar och filmer. Du måste ha dem i handbagaget! För jag har läst att om man har filmer i incheckade väskan, den scannar de i någon magnetröntgen, som kan göra att filmerna blir avmagnetiserade och slutar fungera! Men i den scanner de har för att checka handbagaget är det inte så, så där är det säkert att ha dem. Men det vore ju rätt jobbigt om du drog med dig en massa filmer och sen så blir alla förstörda och du kan inte se dem mer..!

2010-04-03 @ 11:31:25
URL: http://lizinamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback