nu cirkulera vi runt i USA igen.

tyckte det var lite lustigt på mitt Online-konto hos SI, för när jag la upp ett par extra timmar (dagen efter min sista match kom) så stod det inte längre att "din ansökan cirkulera nu hos familjer" ... så jag langade iväg ett mail till SI om det var nåt oklart, eller om de godkänt mina extra timmar - och hör och häpnar, jag hade glömt klicka på nån gul jävla skylt som kommit upp, (fast den hade inte kommit upp förens nu typ) haha.

så om ni nu ladda upp några extra timmar efter ni blivit godkända så måste ni klicka på den där jävla gula skylten, haha för att dom ska kunna titta på det och godkänna det! nu är det gjort och nu cirkulera den runt igen (:
lite halv tradigt, för jag kolla aldrig mitt online konto, så tur jag skickade mail iaf.

men har ändås en känsla av att det lär dröja lite smått, menmen thats life.
OCH IDAG märkte jag att typ Illinois, Arizona, Texas osv är 7 timmar bak, .. alltid trott att antagligen är det 6 timmar, eller 9 timmar, men täääänka sig, så intressant :D haha

sen är jag så trött på dessa stockholmare som alltid ringer, jävla telefonförsäljare, vi har inte svarat på ett 08 nummer sen typ 2008, OCH ÄNDÅS FORTSÄTTER DOM?!!

18,2 grader ute idag, däremot ingen sol i sikte .. men varmt åtminstone, bara det är väl tummen upp. NU KAN alla löven slå ut på träden.

sen får jag väl Gratttta fredrik som fick sommarjobb på willys idag, HAHAHAHAHAHAHAHAH!!
ja där kan han sitta, .. om ni bor i ronneby så vet ni att alla sura kärringar jobba på Willys (;
OCH SÅKLART, till David, som idag kom in på Santa Barbara College Californien! FAN vad kul han kommer har, är skadligt avis "/ läsa Media i Santa barbara i ett år lockar väl endeeeeeel!

Kommentarer
Postat av: Louise

jag hade för mej att du åker med cultural care :O Jag åker också med SI, blev godkänd för nån vecka sen men jag har inte fått en enda matchning ännu! HUr lång tid tog det innan du fick din första? kram

2010-04-13 @ 16:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback