nr8.

" My children were very excited when they saw your video and heard that you like soccer and hockey like they do.  They asked me to please contact you because they thought you would fit in well as part of our family."

aw, hur glad blev inte jag när jag läste det? (a) heheeee.
- hon ringer mig imorgon btw .. (;

enda lite halvdåliga är att jag kommer inte åka förens 26 augusti isf, och sen verka det som att hon vill matcha fort, och jag vill inte göra som med Michigan familjen igen, ha typ 12 timmar på mig och vela super mycket bara för att det gå för snabbt.

Kommentarer
Postat av: Marie

Men ah gud vad roooooligt! goooood luck!!

2010-04-13 @ 22:02:00
URL: http://lifeintheusa.blogg.se/
Postat av: Lollo

Aaah det låter ju fan perfekt alltså!!!

Och även om det är många barn så är det STORA barn och de klarar sig själva så du inte behöver jobba röven av dig ändå :P



Jag fattar bara inte vafan det är med Chicago? xD HUR kan du få alla matchningar där!?

2010-04-13 @ 22:13:36
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Lollo

Men oj, shit! Det kan knappast vara en dålig familj då du tror jag! Ååhh vad jag håller tummarna för dig här alltså! :D Alla femton jag har! (har jag inte sagt att jag är missbildad? ;)



Tror du tröjan blir bra? För jag är lite orolig att en 10årig kille kanske inte tycker att en jävla tröja är så rolig, men den är svensk och ja... Jag hoppas den kan bli lite uppskattad iaf!

2010-04-13 @ 22:26:11
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Lollo

Haha ja, gud vad galen man blir om det blir jätteförsenat eller nåt. Vill helst inte spendera mer än 3h i Helsingfors, dör om det blir typ 13h..!



Aah men vad kul då! Sen verkar ju inte just fotboll vara så himla populärt i USA, dina ungar här gillade det men hur vanligt är det? Min 10-åring är gaaalen i baseball istället. Men sportgalen allmänt också så jag hoppas det funkar! ;)

2010-04-13 @ 23:17:00
URL: http://lizinamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback