att åka iväg från sin pojkvän.

20 December 2004 pratade jag med min bliiivaaaande karl (; för första gången i mitt liv!
han hade ju spanat in mig i ett par månader innan han tog steget att skicka ett sms ;P
själv hade jag aldrig i hela mitt liv sätt honom (fast vi umgicks med samma folk) .. ska jag vara ärlig, hade jag nog aldrig lagt märke till min prins heller, han var ju lite av en tönt, hahah!

Men oj så fel jag hade, han är den finaste killen än människa kan drömma om.
även om jag skulle vilja slå in pannbenet på honom lite då&då (; så älskar jag honom dag in och dag ut.

och nu ska jag åka ifrån honom ett helt år, och jag har fått många frågor om jag är dum i huvudet? att jag är efterbliven, ... någon har t.o.m sagt, "aha, varför har ni inte gjort slut ännu då?"
(jag tycker däremot det är mer sinnesjukt att lämna sin pojkvän/flickvän bara för att den ska åka iväg, .. någon kanske ska plugga i göteborg/kalmar osv (2-3 timmar härifrån) och då gör dom sluta DIREKT för vi orka ju absolut innnteee pendla de timmarna? så mycket som vi älskar varandra och varit tsm så himla länge? - NEEJ vi gör nog slut nu direeeeekt!)

varför skulle jag ens tänka tanken på att göra slut med honom? för att jag ska åka till ett annat land fast jag älskar honom? - jag kallar inte det kärlek, att lämna någon innan man vet hur det är att vara ifrån varandra.
klart vi klara av ett år där, vi har klarat av 5 år tillsammans, ett år är ingenting!
självklart kommer jag saknar honom, men detta är min dröm, min chans att göra min grej, och jag vet att han sjukt avundsjuk på mig, han vill också åka och lära sig engelska så bra (;
det är min erfarenhet som ska starkas, min engelska som ska förbättras, att resa, träffa vänner, en ny familj, att leva ett år i usa är min dröm, - varför ge upp den då?

det finns ingen som har stöttat mig så mycket som han har, han har hjälpt mig skriva hela ansökan innan, suttit och försökt översätta precis allting, kommit med frågor jag kan säga till familjer,det ena efter det andra.

när jag kommer tillbaka kan vi vara tillsammans i 60 år till om vi vill det, och han kommer såklart att hälsa på mig, och då får jag visa upp allting jag har i usa (: hur häftigt är inte det?

Nej, vi kommer inte göra slut, och ja vi kommer att vara tillsammans efter mitt år i usa också.
och hur vet jag att han inte träffa någon annan? - nej det vet jag inte, eller lite koll har jag väl på honom ändå (; och hur vet han att jag inte träffa någon annan? - nej det lär han aldrig får veta, men vi får lita på varandra.

varför skulle jag träffa någon annan när det sitter en underbar prins hemma i kallinge och vänta på mig?



20 December 2004 <3
always and forever.

det finns ingen jag skulle ersätta med dig, never ever!
i December blir det 6 år tillsammans, och fler ska det blir.
många fler min fina fina fina fina klump!

BTW!!! united möter chelsea idag, jag ska vara fast klistrad.
13:50 eller nåt om jag inte har helt fel.
KOM IGEN UNITED! krosssssaaaa asen.


Kommentarer
Postat av: Lollo

Jaa jag kom på det liksom, så tänkte att det var bäst att säga det! Vore ju inte kul om du drar med allt för att titta på det, och så är de förstörda direkt. Du får packa stor väska till handbagaget ;)



jaa shit jag vet, helt sjukt! Bara några dagar kvar liksom!!

2010-04-03 @ 13:30:02
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: marieke- blivande aupair

härligt att läsa detta :) Åker också iväg från min pojkvänn vi har varit i tillsamans 2,5 år.. Jag hatar folk som säger "äääh de där kommer inte hålla" Men många har rest och klarat det, de gör vi också! :D

2010-04-03 @ 23:29:57
URL: http://maarieke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback